Microneedling/Dermapen

De huid heeft door invloeden van buitenaf veel te verduren. Denk bijvoorbeeld aan zonlicht, uitlaatgassen en airconditioning, maar ook roken, voeding en een tekort aan vocht spelen parten in hoe lang dat fijne gladde velletje blijft. Naarmate we ouder worden, verliest de huid zijn stevigheid. Collageen en elastine in de huid nemen af en er ontstaan rimpeltjes of vlekjes (bij invloeden zoals het zonlicht). Ook mensen met acné (in méér of mindere mate) is één van de oorzaken van de ontsierende littekens en/of pigmentvlekjes op de huid. Al het bovenstaande is prima te behandelen met de DermaPen.

Wanneer komt u in aanmerking voor een behandeling met de DermaPen? Hieronder zetten we de indicaties op een rij:

Rimpels – Fijne lijntjes
Huidelasticiteit- Collageen boost
Acné – Littekens
Beschadigde huid na blootstelling aan de zon
Wallen
Pigmentvlekken
Striae
Cellulitis

Bij therapie met de DermaPen wordt gemaakt van microchirurgische naaldjes.
Het de huid stimuleert nieuw collageen en elastine aan te maken door duizenden microscopisch kleine gaatjes in de huid te ‘rollen’. Daarnaast wordt er tijdens deze behandeling een substantie op uw huid gesmeerd die tot 200 keer beter opgenomen wordt door de huid als deze gaatjes in de huid zijn aangebracht.
De actieve ingrediënten kunnen zo beter tot de huidlagen doordringen en hun werk doen.
De huid wordt steviger, gladder en gezonder met als gevolg dat rimpels verminderen en fijne lijntjes vervagen danwel verdwijnen.
De DermaPen kan ook gebruikt worden om bijvoorbeeld pigmentvlekken te behandelen door de speciale serums te gebruiken.

Duur: 60 minuten