ALGEN PEELING BY RANEEM SKIN

60 minuten- De DÉCAAR Algen peeling bestaat uit algen, kruiden en perfluorcarbon. De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals acne of couperose. Daarnaast is de Algen peeling een échte anti-aging behandeling, de huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender.

Algen peeling, hoe werkt dit precies?
De Algen Peeling werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. De microvezels van het peelingpoeder penetreren de huid en verhogen daar de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen. Normaal gesproken doet de huid er 28 tot 30 dagen over om nieuwe cellen aan te maken. Door de Algen peeling maakt de huid in slechts 10 dagen deze cellen aan. Hierdoor wordt de wisseling van de opperhuid versneld, dit zorgt voor een nieuwe, frisse en stralende huid.

Verschil  Algen peeling ten opzichte van andere (chemische) peelings
Anders dan bij andere peelings, werkt de Algen peeling van binnen naar buiten. De huid wordt in de diepere huidlagen gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. Deze worden vervolgens naar het huidoppervlak getransporteerd. Door dit proces worden de dode huidcellen op een natuurlijke wijze afgestoten en maken ze plaats voor de nieuwe, frisse cellen.
Bij andere peelings wordt het bovenste (dode) laagje van de huid verwijderd, wat kan zorgen voor beschadiging en een gevoelige en droge huid.

Werkstoffen in de Algen peeling
Perfluorcarbon is een zeer uniek ingrediënt en één van de werkstoffen in de Algen peeling.
Perfluorocarbon is een zuurstoftransport systeem, het trekt zuurstof moleculen naar zich toe waardoor het genezingsproces van de huid verbetert, rimpels verminderen en de cellen beter functioneren. (denk maar eens aan een wondje dat beter geneest wanneer deze in aanraking komt met zuurstof.) Tevens zuigt het de werkstoffen van een crème dieper mee naar binnen waardoor deze nog sterker zal werken. Hierdoor wordt 1+1 =3. Het immuunsysteem van de huid wordt geactiveerd, huidfuncties genormaliseerd en de huid kan weer ademen.
Naast perfluorcarbon bevat de peeling een combinatie van huidverbeterende kruiden en algen.
Algen zijn rijk aan gezonde voedingsstoffen en antioxidanten.
De algen die zijn toegevoegd aan de Algen peeling, bevatten mineralen, zoals; ijzer, jodium, calcium, natrium en aminozuren.
Algen bevatten tevens vitamines, sporenelementen en plantaardige eiwitten.
De kruiden verwerkt in de Algen peeling hebben ieder een andere functie voor de huid.
Zo zorgen ze bijvoorbeeld voor een sneller herstel, voeden ze intensief de huid, maken ze huidverjonging mogelijk, reguleren ze de talgproductie en bezitten ze antibacteriële eigenschappen, waardoor ontstekingen zoals couperose en acne zichtbaar worden behandeld.

Voor welke indicaties is de Algen peeling geschikt?
Rimpels en lijnen.
Acne & de vette huid.
Droge huid.
Pigmentatieproblemen & pigmentvlekken.
Couperose.
Rosacea.
Littekens.
Grove poriën.

Wat kun je verwachten van de Algen peeling?
De collageen- en elastineproductie wordt aanzienlijk gestimuleerd, waardoor rimpels en lijnen zichtbaar afnemen.
De talgproductie wordt genormaliseerd, waardoor je geen last meer hebt van een vettige glans.
Ontstekingen zoals mee-eters en puistjes zijn zichtbaar verminderd.
De poriën zijn intensief gereinigd, waardoor grove poriën verleden tijd zijn.
Je huid voelt heerlijk zacht en fris.
De Algen Peeling is geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid en biedt een volledig natuurlijk behandelproces, waardoor allergieën en/of irritaties tijdens of na de behandeling zijn uitgesloten.